Cluster health is red

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Cluster health is red

nithy1
This post has NOT been accepted by the mailing list yet.
Hi,

My cluster health is read.

curl -XGET 'http://localhost:9200/_cluster/health?pretty=true'
% Total % Received % Xferd Average Speed Time Time Time Current
Dload Upload Total Spent Left Speed
100 277 100 277 0 0 8656 0 --:--:-- --:--:-- --:--:-- 17312
{
"cluster_name" : "devteam",
"status" : "red",
"timed_out" : false,
"number_of_nodes" : 1,
"number_of_data_nodes" : 1,
"active_primary_shards" : 217,
"active_shards" : 217,
"relocating_shards" : 0,
"initializing_shards" : 4,
"unassigned_shards" : 239
}

In the logs I have the following errors

[2015-06-15 17:59:40,651][WARN ][indices.cluster          ] [Aurora] [index-nithy-01][2] failed to start shard
[2015-06-15 17:59:40,658][WARN ][cluster.action.shard     ] [Aurora] [index-nithy-01][2] sending failed shard for [index-nithy-01][2], node[9MxabY3WRomxJQ0jVNXbnQ], [P], s[INITIALIZING], indexUUID [oiuWIoAVTu-U2O-D1xB8qQ], reason [Failed to start shard, message [IndexShardGatewayRecoveryException[[index-nithy-01][2] failed to recover shard]; nested: TranslogCorruptedException[translog corruption while reading from stream]; nested: ElasticsearchIllegalArgumentException[No version type match [112]]; ]]

As a result of this, any new index I create are no longer being allocated.

Any advice in this regard would be appreciated.