Failed to get setting group for [threadpool.] setting prefix and setting [threadpool.bulk] because of a missing '.'

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
6 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Failed to get setting group for [threadpool.] setting prefix and setting [threadpool.bulk] because of a missing '.'

marc.falzon
Hello there

I noticed the following warning message in my nodes logs when starting:

[2015-04-30 12:40:13,265][INFO ][node                     ] [***server***] started
[2015-04-30 12:40:32,154][WARN ][node.settings            ] [***server***] failed to refresh settings for [org.elasticsearch.threadpool.ThreadPool$ApplySettings@1ca801ce]
org.elasticsearch.common.settings.SettingsException: Failed to get setting group for [threadpool.] setting prefix and setting [threadpool.bulk] because of a missing '.'
        at org.elasticsearch.common.settings.ImmutableSettings.getGroups(ImmutableSettings.java:527)
        at org.elasticsearch.common.settings.ImmutableSettings.getGroups(ImmutableSettings.java:505)
        at org.elasticsearch.threadpool.ThreadPool.updateSettings(ThreadPool.java:396)
        at org.elasticsearch.threadpool.ThreadPool$ApplySettings.onRefreshSettings(ThreadPool.java:682)
        at org.elasticsearch.node.settings.NodeSettingsService.clusterChanged(NodeSettingsService.java:84)
        at org.elasticsearch.cluster.service.InternalClusterService$UpdateTask.run(InternalClusterService.java:428)
        at org.elasticsearch.common.util.concurrent.PrioritizedEsThreadPoolExecutor$TieBreakingPrioritizedRunnable.run(PrioritizedEsThreadPoolExecutor.java:134)
        at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1145)
        at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:615)
        at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)


Here are the current cluster settings:

curl http://localhost:9200/_cluster/settings?pretty
{
  "persistent" : {
    "indices" : {
      "store" : {
        "throttle" : {
          "max_bytes_per_sec" : "40mb"
        }
      }
    },
    "threadpool" : {
      "bulk" : "250"
    },
    "cluster" : {
      "routing" : {
        "allocation" : {
          "enable" : "all",
          "balance" : {
            "shard" : "0.9f"
          },
          "disable_allocation" : "false"
        }
      }
    }
  },
  "transient" : {
    "cluster" : {
      "routing" : {
        "allocation" : {
          "enable" : "all"
        }
      }
    }
  }
}


Is there anything wrong with my settings? We tried to change the `threadpool.bulk` setting months ago, but it doesn't seem to have been taken into account (bulk queue still caped at default value). We currently use version 1.2.3, and are in the process of upgrading to 1.5.x performing rolling upgrades.

Cheers,

m.

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "elasticsearch" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [hidden email].
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/elasticsearch/092de7fc-e290-4897-b7c6-f5985b0e8e7f%40googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Failed to get setting group for [threadpool.] setting prefix and setting [threadpool.bulk] because of a missing '.'

Mark Walkom-2
How are you setting this?

On 30 April 2015 at 22:02, <[hidden email]> wrote:
Hello there

I noticed the following warning message in my nodes logs when starting:

[2015-04-30 12:40:13,265][INFO ][node                     ] [***server***] started
[2015-04-30 12:40:32,154][WARN ][node.settings            ] [***server***] failed to refresh settings for [org.elasticsearch.threadpool.ThreadPool$ApplySettings@1ca801ce]
org.elasticsearch.common.settings.SettingsException: Failed to get setting group for [threadpool.] setting prefix and setting [threadpool.bulk] because of a missing '.'
        at org.elasticsearch.common.settings.ImmutableSettings.getGroups(ImmutableSettings.java:527)
        at org.elasticsearch.common.settings.ImmutableSettings.getGroups(ImmutableSettings.java:505)
        at org.elasticsearch.threadpool.ThreadPool.updateSettings(ThreadPool.java:396)
        at org.elasticsearch.threadpool.ThreadPool$ApplySettings.onRefreshSettings(ThreadPool.java:682)
        at org.elasticsearch.node.settings.NodeSettingsService.clusterChanged(NodeSettingsService.java:84)
        at org.elasticsearch.cluster.service.InternalClusterService$UpdateTask.run(InternalClusterService.java:428)
        at org.elasticsearch.common.util.concurrent.PrioritizedEsThreadPoolExecutor$TieBreakingPrioritizedRunnable.run(PrioritizedEsThreadPoolExecutor.java:134)
        at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1145)
        at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:615)
        at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)


Here are the current cluster settings:

curl http://localhost:9200/_cluster/settings?pretty
{
  "persistent" : {
    "indices" : {
      "store" : {
        "throttle" : {
          "max_bytes_per_sec" : "40mb"
        }
      }
    },
    "threadpool" : {
      "bulk" : "250"
    },
    "cluster" : {
      "routing" : {
        "allocation" : {
          "enable" : "all",
          "balance" : {
            "shard" : "0.9f"
          },
          "disable_allocation" : "false"
        }
      }
    }
  },
  "transient" : {
    "cluster" : {
      "routing" : {
        "allocation" : {
          "enable" : "all"
        }
      }
    }
  }
}


Is there anything wrong with my settings? We tried to change the `threadpool.bulk` setting months ago, but it doesn't seem to have been taken into account (bulk queue still caped at default value). We currently use version 1.2.3, and are in the process of upgrading to 1.5.x performing rolling upgrades.

Cheers,

m.

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "elasticsearch" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [hidden email].
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/elasticsearch/092de7fc-e290-4897-b7c6-f5985b0e8e7f%40googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "elasticsearch" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [hidden email].
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/elasticsearch/CAEYi1X9SvQ5WmyX7jqUvL7FiR87JzBt8t2DLTiiXH_FEnnBKYg%40mail.gmail.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Failed to get setting group for [threadpool.] setting prefix and setting [threadpool.bulk] because of a missing '.'

marc.falzon
It was a few months ago so I don't exactly recall the command line we used, but it must have been something like:

curl -X PUT -d '{
    "persistent" : {
        "threadpool.bulk": { "type": "fixed", "queue_size": 250 }
    }
}' localhost:9200/_cluster/settings


m.

On Thursday, April 30, 2015 at 11:35:55 PM UTC+2, Mark Walkom wrote:
How are you setting this?

On 30 April 2015 at 22:02, <<a href="javascript:" target="_blank" gdf-obfuscated-mailto="aWrnitBtTasJ" rel="nofollow" onmousedown="this.href='javascript:';return true;" onclick="this.href='javascript:';return true;">marc....@...> wrote:
Hello there

I noticed the following warning message in my nodes logs when starting:

[2015-04-30 12:40:13,265][INFO ][node                     ] [***server***] started
[2015-04-30 12:40:32,154][WARN ][node.settings            ] [***server***] failed to refresh settings for [org.elasticsearch.threadpool.ThreadPool$ApplySettings@1ca801ce]
org.elasticsearch.common.settings.SettingsException: Failed to get setting group for [threadpool.] setting prefix and setting [threadpool.bulk] because of a missing '.'
        at org.elasticsearch.common.settings.ImmutableSettings.getGroups(ImmutableSettings.java:527)
        at org.elasticsearch.common.settings.ImmutableSettings.getGroups(ImmutableSettings.java:505)
        at org.elasticsearch.threadpool.ThreadPool.updateSettings(ThreadPool.java:396)
        at org.elasticsearch.threadpool.ThreadPool$ApplySettings.onRefreshSettings(ThreadPool.java:682)
        at org.elasticsearch.node.settings.NodeSettingsService.clusterChanged(NodeSettingsService.java:84)
        at org.elasticsearch.cluster.service.InternalClusterService$UpdateTask.run(InternalClusterService.java:428)
        at org.elasticsearch.common.util.concurrent.PrioritizedEsThreadPoolExecutor$TieBreakingPrioritizedRunnable.run(PrioritizedEsThreadPoolExecutor.java:134)
        at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1145)
        at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:615)
        at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)


Here are the current cluster settings:

curl <a href="http://localhost:9200/_cluster/settings?pretty" target="_blank" rel="nofollow" onmousedown="this.href='http://www.google.com/url?q\75http%3A%2F%2Flocalhost%3A9200%2F_cluster%2Fsettings%3Fpretty\46sa\75D\46sntz\0751\46usg\75AFQjCNF4DFcF7LG6Uglr6Mn0Uu5DBqyweQ';return true;" onclick="this.href='http://www.google.com/url?q\75http%3A%2F%2Flocalhost%3A9200%2F_cluster%2Fsettings%3Fpretty\46sa\75D\46sntz\0751\46usg\75AFQjCNF4DFcF7LG6Uglr6Mn0Uu5DBqyweQ';return true;">http://localhost:9200/_cluster/settings?pretty
{
  "persistent" : {
    "indices" : {
      "store" : {
        "throttle" : {
          "max_bytes_per_sec" : "40mb"
        }
      }
    },
    "threadpool" : {
      "bulk" : "250"
    },
    "cluster" : {
      "routing" : {
        "allocation" : {
          "enable" : "all",
          "balance" : {
            "shard" : "0.9f"
          },
          "disable_allocation" : "false"
        }
      }
    }
  },
  "transient" : {
    "cluster" : {
      "routing" : {
        "allocation" : {
          "enable" : "all"
        }
      }
    }
  }
}


Is there anything wrong with my settings? We tried to change the `threadpool.bulk` setting months ago, but it doesn't seem to have been taken into account (bulk queue still caped at default value). We currently use version 1.2.3, and are in the process of upgrading to 1.5.x performing rolling upgrades.

Cheers,

m.

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "elasticsearch" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to <a href="javascript:" target="_blank" gdf-obfuscated-mailto="aWrnitBtTasJ" rel="nofollow" onmousedown="this.href='javascript:';return true;" onclick="this.href='javascript:';return true;">elasticsearc...@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit <a href="https://groups.google.com/d/msgid/elasticsearch/092de7fc-e290-4897-b7c6-f5985b0e8e7f%40googlegroups.com?utm_medium=email&amp;utm_source=footer" target="_blank" rel="nofollow" onmousedown="this.href='https://groups.google.com/d/msgid/elasticsearch/092de7fc-e290-4897-b7c6-f5985b0e8e7f%40googlegroups.com?utm_medium\75email\46utm_source\75footer';return true;" onclick="this.href='https://groups.google.com/d/msgid/elasticsearch/092de7fc-e290-4897-b7c6-f5985b0e8e7f%40googlegroups.com?utm_medium\75email\46utm_source\75footer';return true;">https://groups.google.com/d/msgid/elasticsearch/092de7fc-e290-4897-b7c6-f5985b0e8e7f%40googlegroups.com.
For more options, visit <a href="https://groups.google.com/d/optout" target="_blank" rel="nofollow" onmousedown="this.href='https://groups.google.com/d/optout';return true;" onclick="this.href='https://groups.google.com/d/optout';return true;">https://groups.google.com/d/optout.

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "elasticsearch" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [hidden email].
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/elasticsearch/f8aac10d-51ad-4fbb-8d55-0cc56fd87978%40googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Failed to get setting group for [threadpool.] setting prefix and setting [threadpool.bulk] because of a missing '.'

marc.falzon
In reply to this post by marc.falzon
Hello

Any idea regarding this issue, anyone?

Thank you,

m.

On Thursday, April 30, 2015 at 2:02:50 PM UTC+2, [hidden email] wrote:
Hello there

I noticed the following warning message in my nodes logs when starting:

[2015-04-30 12:40:13,265][INFO ][node                     ] [***server***] started
[2015-04-30 12:40:32,154][WARN ][node.settings            ] [***server***] failed to refresh settings for [org.elasticsearch.threadpool.ThreadPool$ApplySettings@1ca801ce]
org.elasticsearch.common.settings.SettingsException: Failed to get setting group for [threadpool.] setting prefix and setting [threadpool.bulk] because of a missing '.'
        at org.elasticsearch.common.settings.ImmutableSettings.getGroups(ImmutableSettings.java:527)
        at org.elasticsearch.common.settings.ImmutableSettings.getGroups(ImmutableSettings.java:505)
        at org.elasticsearch.threadpool.ThreadPool.updateSettings(ThreadPool.java:396)
        at org.elasticsearch.threadpool.ThreadPool$ApplySettings.onRefreshSettings(ThreadPool.java:682)
        at org.elasticsearch.node.settings.NodeSettingsService.clusterChanged(NodeSettingsService.java:84)
        at org.elasticsearch.cluster.service.InternalClusterService$UpdateTask.run(InternalClusterService.java:428)
        at org.elasticsearch.common.util.concurrent.PrioritizedEsThreadPoolExecutor$TieBreakingPrioritizedRunnable.run(PrioritizedEsThreadPoolExecutor.java:134)
        at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1145)
        at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:615)
        at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)


Here are the current cluster settings:

curl <a href="http://localhost:9200/_cluster/settings?pretty" target="_blank" rel="nofollow" onmousedown="this.href='http://www.google.com/url?q\75http%3A%2F%2Flocalhost%3A9200%2F_cluster%2Fsettings%3Fpretty\46sa\75D\46sntz\0751\46usg\75AFQjCNF4DFcF7LG6Uglr6Mn0Uu5DBqyweQ';return true;" onclick="this.href='http://www.google.com/url?q\75http%3A%2F%2Flocalhost%3A9200%2F_cluster%2Fsettings%3Fpretty\46sa\75D\46sntz\0751\46usg\75AFQjCNF4DFcF7LG6Uglr6Mn0Uu5DBqyweQ';return true;">http://localhost:9200/_cluster/settings?pretty
{
  "persistent" : {
    "indices" : {
      "store" : {
        "throttle" : {
          "max_bytes_per_sec" : "40mb"
        }
      }
    },
    "threadpool" : {
      "bulk" : "250"
    },
    "cluster" : {
      "routing" : {
        "allocation" : {
          "enable" : "all",
          "balance" : {
            "shard" : "0.9f"
          },
          "disable_allocation" : "false"
        }
      }
    }
  },
  "transient" : {
    "cluster" : {
      "routing" : {
        "allocation" : {
          "enable" : "all"
        }
      }
    }
  }
}


Is there anything wrong with my settings? We tried to change the `threadpool.bulk` setting months ago, but it doesn't seem to have been taken into account (bulk queue still caped at default value). We currently use version 1.2.3, and are in the process of upgrading to 1.5.x performing rolling upgrades.

Cheers,

m.

--
Please update your bookmarks! We moved to https://discuss.elastic.co/
---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "elasticsearch" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [hidden email].
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/elasticsearch/95f38d96-f918-493e-895c-87a50307343e%40googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Failed to get setting group for [threadpool.] setting prefix and setting [threadpool.bulk] because of a missing '.'

Jason Wee
for error, should really dig into the code and could probably give some hint on why is that happening.

upgrading? perhaps you want to read this http://www.elastic.co/guide/en/elasticsearch/reference/current/breaking-changes-1.4.html as well. if you have use any of it and/or change the setting to those, should really pay attention.

jason

On Wed, May 6, 2015 at 3:28 PM, <[hidden email]> wrote:
Hello

Any idea regarding this issue, anyone?

Thank you,

m.

On Thursday, April 30, 2015 at 2:02:50 PM UTC+2, [hidden email] wrote:
Hello there

I noticed the following warning message in my nodes logs when starting:

[2015-04-30 12:40:13,265][INFO ][node                     ] [***server***] started
[2015-04-30 12:40:32,154][WARN ][node.settings            ] [***server***] failed to refresh settings for [org.elasticsearch.threadpool.ThreadPool$ApplySettings@1ca801ce]
org.elasticsearch.common.settings.SettingsException: Failed to get setting group for [threadpool.] setting prefix and setting [threadpool.bulk] because of a missing '.'
        at org.elasticsearch.common.settings.ImmutableSettings.getGroups(ImmutableSettings.java:527)
        at org.elasticsearch.common.settings.ImmutableSettings.getGroups(ImmutableSettings.java:505)
        at org.elasticsearch.threadpool.ThreadPool.updateSettings(ThreadPool.java:396)
        at org.elasticsearch.threadpool.ThreadPool$ApplySettings.onRefreshSettings(ThreadPool.java:682)
        at org.elasticsearch.node.settings.NodeSettingsService.clusterChanged(NodeSettingsService.java:84)
        at org.elasticsearch.cluster.service.InternalClusterService$UpdateTask.run(InternalClusterService.java:428)
        at org.elasticsearch.common.util.concurrent.PrioritizedEsThreadPoolExecutor$TieBreakingPrioritizedRunnable.run(PrioritizedEsThreadPoolExecutor.java:134)
        at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1145)
        at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:615)
        at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)


Here are the current cluster settings:

curl http://localhost:9200/_cluster/settings?pretty
{
  "persistent" : {
    "indices" : {
      "store" : {
        "throttle" : {
          "max_bytes_per_sec" : "40mb"
        }
      }
    },
    "threadpool" : {
      "bulk" : "250"
    },
    "cluster" : {
      "routing" : {
        "allocation" : {
          "enable" : "all",
          "balance" : {
            "shard" : "0.9f"
          },
          "disable_allocation" : "false"
        }
      }
    }
  },
  "transient" : {
    "cluster" : {
      "routing" : {
        "allocation" : {
          "enable" : "all"
        }
      }
    }
  }
}


Is there anything wrong with my settings? We tried to change the `threadpool.bulk` setting months ago, but it doesn't seem to have been taken into account (bulk queue still caped at default value). We currently use version 1.2.3, and are in the process of upgrading to 1.5.x performing rolling upgrades.

Cheers,

m.

--
Please update your bookmarks! We moved to https://discuss.elastic.co/
---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "elasticsearch" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [hidden email].
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/elasticsearch/95f38d96-f918-493e-895c-87a50307343e%40googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

--
Please update your bookmarks! We moved to https://discuss.elastic.co/
---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "elasticsearch" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [hidden email].
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/elasticsearch/CAHO4ity3h%2Bxcxc-cN8k8Qz9tXrMyYZX5UQNz8LmG4%3DKhTrkKug%40mail.gmail.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Failed to get setting group for [threadpool.] setting prefix and setting [threadpool.bulk] because of a missing '.'

marc.falzon
Yes, we're very cautious about this upgrade and we're doing it in stages (passing every last version of each 1.x branch: 1.2.4 => 1.3.9 => 1.4.5 => 1.5.2).

m.

On Wednesday, May 6, 2015 at 1:56:01 PM UTC+2, Jason Wee wrote:
for error, should really dig into the code and could probably give some hint on why is that happening.

upgrading? perhaps you want to read this <a href="http://www.elastic.co/guide/en/elasticsearch/reference/current/breaking-changes-1.4.html" target="_blank" rel="nofollow" onmousedown="this.href='http://www.google.com/url?q\75http%3A%2F%2Fwww.elastic.co%2Fguide%2Fen%2Felasticsearch%2Freference%2Fcurrent%2Fbreaking-changes-1.4.html\46sa\75D\46sntz\0751\46usg\75AFQjCNHW7smBxyIsDAsZ6MdCUP97IXXt9w';return true;" onclick="this.href='http://www.google.com/url?q\75http%3A%2F%2Fwww.elastic.co%2Fguide%2Fen%2Felasticsearch%2Freference%2Fcurrent%2Fbreaking-changes-1.4.html\46sa\75D\46sntz\0751\46usg\75AFQjCNHW7smBxyIsDAsZ6MdCUP97IXXt9w';return true;">http://www.elastic.co/guide/en/elasticsearch/reference/current/breaking-changes-1.4.html as well. if you have use any of it and/or change the setting to those, should really pay attention.

jason

On Wed, May 6, 2015 at 3:28 PM, <<a href="javascript:" target="_blank" gdf-obfuscated-mailto="CaV9f3I_TMgJ" rel="nofollow" onmousedown="this.href='javascript:';return true;" onclick="this.href='javascript:';return true;">marc....@...> wrote:
Hello

Any idea regarding this issue, anyone?

Thank you,

m.

On Thursday, April 30, 2015 at 2:02:50 PM UTC+2, [hidden email] wrote:
Hello there

I noticed the following warning message in my nodes logs when starting:

[2015-04-30 12:40:13,265][INFO ][node                     ] [***server***] started
[2015-04-30 12:40:32,154][WARN ][node.settings            ] [***server***] failed to refresh settings for [org.elasticsearch.threadpool.ThreadPool$ApplySettings@1ca801ce]
org.elasticsearch.common.settings.SettingsException: Failed to get setting group for [threadpool.] setting prefix and setting [threadpool.bulk] because of a missing '.'
        at org.elasticsearch.common.settings.ImmutableSettings.getGroups(ImmutableSettings.java:527)
        at org.elasticsearch.common.settings.ImmutableSettings.getGroups(ImmutableSettings.java:505)
        at org.elasticsearch.threadpool.ThreadPool.updateSettings(ThreadPool.java:396)
        at org.elasticsearch.threadpool.ThreadPool$ApplySettings.onRefreshSettings(ThreadPool.java:682)
        at org.elasticsearch.node.settings.NodeSettingsService.clusterChanged(NodeSettingsService.java:84)
        at org.elasticsearch.cluster.service.InternalClusterService$UpdateTask.run(InternalClusterService.java:428)
        at org.elasticsearch.common.util.concurrent.PrioritizedEsThreadPoolExecutor$TieBreakingPrioritizedRunnable.run(PrioritizedEsThreadPoolExecutor.java:134)
        at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1145)
        at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:615)
        at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)


Here are the current cluster settings:

curl <a href="http://localhost:9200/_cluster/settings?pretty" rel="nofollow" target="_blank" onmousedown="this.href='http://www.google.com/url?q\75http%3A%2F%2Flocalhost%3A9200%2F_cluster%2Fsettings%3Fpretty\46sa\75D\46sntz\0751\46usg\75AFQjCNF4DFcF7LG6Uglr6Mn0Uu5DBqyweQ';return true;" onclick="this.href='http://www.google.com/url?q\75http%3A%2F%2Flocalhost%3A9200%2F_cluster%2Fsettings%3Fpretty\46sa\75D\46sntz\0751\46usg\75AFQjCNF4DFcF7LG6Uglr6Mn0Uu5DBqyweQ';return true;">http://localhost:9200/_cluster/settings?pretty
{
  "persistent" : {
    "indices" : {
      "store" : {
        "throttle" : {
          "max_bytes_per_sec" : "40mb"
        }
      }
    },
    "threadpool" : {
      "bulk" : "250"
    },
    "cluster" : {
      "routing" : {
        "allocation" : {
          "enable" : "all",
          "balance" : {
            "shard" : "0.9f"
          },
          "disable_allocation" : "false"
        }
      }
    }
  },
  "transient" : {
    "cluster" : {
      "routing" : {
        "allocation" : {
          "enable" : "all"
        }
      }
    }
  }
}


Is there anything wrong with my settings? We tried to change the `threadpool.bulk` setting months ago, but it doesn't seem to have been taken into account (bulk queue still caped at default value). We currently use version 1.2.3, and are in the process of upgrading to 1.5.x performing rolling upgrades.

Cheers,

m.

--
Please update your bookmarks! We moved to <a href="https://discuss.elastic.co/" target="_blank" rel="nofollow" onmousedown="this.href='https://www.google.com/url?q\75https%3A%2F%2Fdiscuss.elastic.co%2F\46sa\75D\46sntz\0751\46usg\75AFQjCNFguF42tUvBArAl-xFnDHHIi5v0cA';return true;" onclick="this.href='https://www.google.com/url?q\75https%3A%2F%2Fdiscuss.elastic.co%2F\46sa\75D\46sntz\0751\46usg\75AFQjCNFguF42tUvBArAl-xFnDHHIi5v0cA';return true;">https://discuss.elastic.co/
---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "elasticsearch" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to <a href="javascript:" target="_blank" gdf-obfuscated-mailto="CaV9f3I_TMgJ" rel="nofollow" onmousedown="this.href='javascript:';return true;" onclick="this.href='javascript:';return true;">elasticsearc...@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit <a href="https://groups.google.com/d/msgid/elasticsearch/95f38d96-f918-493e-895c-87a50307343e%40googlegroups.com?utm_medium=email&amp;utm_source=footer" target="_blank" rel="nofollow" onmousedown="this.href='https://groups.google.com/d/msgid/elasticsearch/95f38d96-f918-493e-895c-87a50307343e%40googlegroups.com?utm_medium\75email\46utm_source\75footer';return true;" onclick="this.href='https://groups.google.com/d/msgid/elasticsearch/95f38d96-f918-493e-895c-87a50307343e%40googlegroups.com?utm_medium\75email\46utm_source\75footer';return true;">https://groups.google.com/d/msgid/elasticsearch/95f38d96-f918-493e-895c-87a50307343e%40googlegroups.com.
For more options, visit <a href="https://groups.google.com/d/optout" target="_blank" rel="nofollow" onmousedown="this.href='https://groups.google.com/d/optout';return true;" onclick="this.href='https://groups.google.com/d/optout';return true;">https://groups.google.com/d/optout.

--
Please update your bookmarks! We moved to https://discuss.elastic.co/
---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "elasticsearch" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [hidden email].
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/elasticsearch/daf6c90f-95f5-4484-aa75-6b22934bb839%40googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.